Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!
Combineer en bespaar tot €30 per set!

Wij houden van een groene omgeving

Als je door een stad of woonwijk loopt en je kijkt goed om je heen dan zie je veel stenen. Stel je voor dat dit bedekt zou zijn met bloemen, verse kruiden, planten, groentes en fruit. Dat zal mens en dier goed doen. Wij helpen daarbij en dat doen we op de volgende manier:

Iedereen verdient groen

in 2014 startte de vrienden hun eerste onderneming Bavel en van Kralingen. Ze produceerde van gebruikte materialen tuinmeubilair.

Wouter ontwikkelde 8 jaar geleden een verticaal systeem voor indoor plantengroei. Met name in grote kantoren wordt dit geïnstalleerd. Kostbaar per vierkante meter, maar erg mooi.

Floris had het idee om er een doe het zelf verticale tuin van te maken zodat het toegankelijk wordt voor huishoudens in Nederland. Met name de binnensteden in Nederland moeten groener vinden de vrienden.

8 jaar later slaan ze de handen weer in een. We gaan steden vergroenen maat!

We maken groen toegankelijk

Met een paar schroeven hangt jouw verticale tuin tegen een muur, schutting of wand. Jij kiest wat je erin plant.

Tips van de tuinman

Onze tuinman brengt zijn kennis over via onze kanalen. We leren welke planten, groentes, kruiden en bloemen geschikt zijn voor jouw verticale tuin.

Goed voor mens en dier

Het proces van maken en bijhouden van een verticale tuin geeft je voldoening. Doordat jij groen toevoegt draag jij positief bij aan de biodiversiteit in jouw omgeving.